Wedstrijden

Met Gronical Dizziness zijn we met teams vertegenwoordigd in de Nederlandse ultimate frisbee competitie met meerdere teams in alle divisies. Daarnaast spelen we als club of met mensen van de club ook nationale en internationale toernooien. Hieronder vind je meer informatie over de Nederlandse competitie en de toernooien die we spelen.

Nederlandse competitie

Binnen Nederland wordt de competitie georganiseerd door de Nederlandse Frisbee Bond (NFB). Het jaar is opgesplitst in 3 seizoenen: het outdoor open(mannen)/vrouwen seizoen, het outdoor mixed seizoen en het indoor open/vrouwen seizoen. Met de club zijn wij in alle competities vertegenwoordigd met zowel teams die meedoen om het landskampioenschap als teams die op een recreatief niveau spelen.

Toernooien

Met de club doen we ook mee aan zowel nationale als internationale toernooien. Deze toernooien verschillen van kwalificatietoernooien voor het Europees club kampioenschap op hoog niveau tot toernooien waarbij het feest minstens zo belangrijk is als de wedstrijden. Op die manier is er voor ieder wat wils. Ook organiseren we met de club jaarlijks in Leek één van de grootste indoor toernooien van Europa waar we als club natuurlijk zelf ook altijd aan meedoen.

Lid worden of heb je een vraag?