Commissies

Gronical Dizziness kent verscheidene commissies die het belangrijke werk verrichten om de vereniging draaiende te houden.

Hieronder zijn deze commissies uitgelicht per stuk.

TrainingsCie

De TrainingsCie is verantwoordelijk voor het organiseren van trainingen (inhoudelijk) en trainers voor de volwassen van GD. Daarnaast is de TrainingsCie ook verantwoordelijk voor het organiseren van zowel communicatie rondom selectiemomenten als voor de selectietrainingen voor onze eerst teams.

ActiviteitenCie

De ActiviteitenCie is verantwoordelijk voor het organiseren van geweldige activiteiten buiten de sporturen om binnen de vereniging, die aansluiten bij de wensen van de leden.

JeugdCie

De JeugdCie is verantwoordelijk voor het organiseren van trainingen en trainers voor de jeugd van GD. Daarnaast verrichten ze ook wervingswerkzaamheden voor onze jeugd en organiseren ze het jaarlijkse ‘MiniMartiniCup’. Hier strijden jeugdleden, hun ouders, seniorenleden en vrienden voor de beste taart, maar ook voor wie de meeste wedstrijden wint.

MartinicupCie

De MartinicupCie is verantwoordelijk voor het organiseren voor het grootste indoortoernooi van Europa, in Leek Groningen. Het organiseren doet de commissie van begin tot einde: het organiseren van de faciliteiten voor de spelers (speelvelden, slaapplekken), het beheren van de geldstromen, de communcatie met de Sporthallen Leek, teams, spelers en het organiseren van het feest.

Lid worden of heb je een vraag?