Volwassenen

Met de club trainen we het hele jaar door twee keer per week. Afhankelijk van de tijd van het jaar trainen we op verschillende locaties. Onze trainingen zijn open voor mensen van alle niveaus, van beginners tot nationaal team spelers!

 

Trainingstijden:

Outdoor seizoen (maart - oktober)

Maandag 19:00 - 21:00 Volwassenen Sportpark het Noorden
Iepenlaan 89a
Woensdag 19:00 - 20:30 Volwassenen Sportpark het Noorden
Iepenlaan 89a

 

Indoor seizoen (oktober - maart)

Maandag 20:30 - 22:30 Volwassenen Sporthal Lewenborg
Kajuit 323
Woensdag 19:00 - 20:30 Volwassenen Sportpark het Noorden
Iepenlaan 89a
Donderdag* 18:00 - 19:00 Volwassenen Sporthal Lewenborg
Kajuit 323

 

*Alleen voor competitiespelers GD1

Trainingen Outdoorseizoen

Tijdens het outdoorseizoen trainen wij twee keer per week buiten. Wij trainen op de maandag en woensdag bij Sportpark Het Noorden. Op de maandagen trainen wij met iedereen samen, op de woensdagen is de training verdeeld op niveau en zijn er teamtrainingen. Op deze manier hebben wij een goede balans gevonden in teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en clubontwikkeling. Inhoudelijk bestaan de trainingen uit twee oefeningen, om daarna wedstrijden te spelen, dit kan 7 tegen 7 zijn, maar het komt ook regelmatig voor dat we eerst op kleinere velden en met minder mensen wedstrijden spelen. Op die manier wordt er genoeg schijfcontact gestimuleerd en kan er ook geoefend worden met het spelen op een volledig veld. 

Trainingen Indoorseizoen

Tijdens het indoorseizoen trainen wij op de maandagen en donderdagen binnen, de avond waarop je traint is afhankelijk van het team waar je in zit. Op de woensdagen blijven wij buiten trainen. Tijdens de trainingen buiten, wordt er als club gezamenlijk getraind. Op die manier wordt er gefocust op persoonlijke ontwikkeling en clubontwikkeling. Tijdens de teamtrainingen op maandag en donderdag wordt er gefocust op persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Mee trainen?

Ben je nou enthousiast geworden door de informatie die je gelezen hebt? Dan ben je van harte welkom om een keer mee te trainen. Je hebt bij Gronical Dizziness recht op drie gratis proeftrainingen, als je na de drie proeftrainingen nog steeds enthousiast bent, nodigen we je van harte uit om lid te worden. Mocht je mee willen trainen, stuur dan vooral een mailtje naar info@gronicaldizziness.nl of kom een keer langs op één van de trainingsmomenten!

Lid worden of heb je een vraag?