Met de club trainen we het hele jaar door twee keer per week. Afhankelijk van de tijd van het jaar trainen we op verschillende locaties. Onze trainingen zijn open voor mensen van alle niveaus, van beginners tot nationaal team spelers!

 

Trainingstijden:

Outdoor seizoen

Maandag 19:00 - 20:30 Volwassenen Sportpark het Noorden
Iepenlaan 89a
Woensdag 19:00 – 20:30 Volwassenen Sportpark het Noorden
Iepenlaan 89a

 

 

Indoor seizoen

Maandag 20:30 – 23:00 Volwassenen Sporthal Lewenborg
Kajuit 323
Woensdag 19:00 – 20:30 Volwassenen Sportpark het Noorden
Iepenlaan 89a

 

Open trainingen

Nog geen ervaring met de sport? Geen probleem! We organiseren open trainingen en hebben in september en mei een beginnerscursus waar je leert hoe je de sport speelt. Binnenkort niks ingepland en wil je toch beginnen of heb je nog vragen, stuur ons een mailtje! We kunnen altijd iets voor je regelen.

Aankomende open trainingen:

Maandag 06-09-2021, 19:00 Sportpark het Noorden

Maandag 20-09-2021, 19:00 Sportpark het Noorden

 

Op woensdag 9 september begint er ook weer een beginnerscursus van 5 weken. De cursus is op de woensdagavond van 18:00 tot 19:00. Als je mee wilt doen kan je je aanmelden via de website van de ACLO als je een ACLO kaart hebt of als je geen ACLO kaart hebt door ons een mailtje te sturen.

Trainingen Outdoor seizoen

Tijdens het Outdoor seizoen trainen we twee keer per week buiten. Op maandagen trainen we met alle niveaus samen en wordt er gewerkt aan fundamentele skills, technieken en tactieken die voor iedereen belangrijk zijn. Op woensdagen trainen we per competitieteam/niveau.

Trainingen Indoor seizoen

Tijdens het Indoor seizoen trainen we op de maandagen in sporthal Lewenborg. Er wordt binnen per team getraind waarbij sommige teams mogelijk samentrainen. Op de woensdagen trainen we de hele winter buiten door. De inhoud van de buitentrainingen in de winter zal vergelijkbaar zijn met de maandagtrainingen van het outdoor seizoen.

Lid worden of heb je een vraag?