Frisbee-te-leen-kastje

De Groningse Ultimate Frisbee vereniging, Gronical Dizziness, wil met jullie delen dat we een Frisbee-te-leen-kastje gaan geven aan de stad. 

De fanatieke en spectaculaire sport Ultimate Frisbee is nog jong en onbekend. Ultimate Frisbee is een dynamische teamsport waarbij het team door overgooien de frisbee moet vangen in de eindzone. Het andere team probeert te frisbee te onderscheppen en te scoren in hun eigen eindzone. 

Nederland is zich aan het voorbereiden op het World Ultimate and Guts Championship van 11 – 17 juli in Leeuwarden plaatsvinden. Landelijk zijn er 27 verenigingen van deze sport en sinds 1985 heeft Groningen ook een vereniging.

Om meer Groningers te enthousiasmeren voor deze internationale sport, zullen leden van Gronical Dizziness het Frisbee-te-leen-kastje® officieel openen op zaterdag 12 oktober om 13:00 @ Bernoulliplein Groningen. Met de frisbee uit het kastje kan iedereen op elk moment de tijd van z’n leven hebben! Na de opening is er de gelegenheid om over te gooien en kennis te maken met de sport.

Leden van Gronical Dizziness kunnen je leren hoe je een frisbee kan gooien en hoe de sport gespeeld wordt. 

Andere plekken met frisbee-te-leen-kastjes in Nederland

BlueFingers Zwolle

Lid worden of heb je een vraag?