Jeugd

Bij onze vereniging is er ook de mogelijkheid voor onze jonge leden tussen 8 en 17 jaar om Ultimate Frisbee te spelen. Onze jeugd traint 1 keer per week afhankelijk van het seizoen binnen of buiten. Hiernaast is het voor onze jeugd ook mogelijk om competitie te spelen met andere teams uit Nederland. Iedereen tussen 8 en 17 jaar is welkom om bij ons mee te komen trainen!

Trainingstijden:

Outdoor seizoen (maart - oktober)

Maandag U11 en U14 17:30 tot 18:30

Sportpark Het Noorden, Iepenlaan 89a

Maandag U17 17:30 tot 19:00

Sportpark Het Noorden, Iepenlaan 89a

Indoor seizoen (oktober - maart)

Donderdag U11, U14 en U17 17:00 tot 18:00 Sporthal Lewenborg, Kajuit 323

 

8 tot 13 jaar (U11/U14)

Je wordt getraind door Eelke en Walter. Met leuke spelletjes en oefeningen leer je steeds beter gooien, vangen en natuurlijk het frisbeespel spelen. We beginnen altijd met een warming-up om de spieren los te maken. Daarna gaan we aan de slag. Meestal doen we aan het eind een potje frisbee. Wist je dat er wel 10 verschillende worpen zijn? Nee? Dan moet je maar eens langskomen op de training!

14 tot 17 jaar (U17)

U17 wordt getraind door Boaz. Met de oudere groep trainen we serieus aan het verbeteren van je frisbee-skills. Je kan zelf aangeven hoe fanatiek je bent. Doe je gewoon mee voor de gezelligheid of wil je meespelen met het nationale team? Het kan allemaal! Je kan meespelen in het U17 team en op die manier doe je veel ervaring op met het spelen van wedstrijden.

Verder werken we aan werptechniek, tactiek, looptechniek en nog heel veel meer.

Ook mee trainen?

Heb je zin om een keer de Ultimate Frisbee teamsport te doen? Wil voelen hoe je een schijf lekker kan gooien? Of, wil je vliegen door de lucht om de frisbee te vangen op de meest spectaculaire manier. Kom dan een keer meedoen met de jeugdtraining. Als je wilt, kun je eerst onze trainers even mailen via het contactformulier, dan weten ze dat je komt. Tot op het veld!

Lid worden of heb je een vraag?