Het bestuur van Gronical Dizziness vertaalt het door de Algemene Leden Vergadering vastgestelde beleidsplan naar concrete activiteiten en zorgt voor de uitvoering daarvan. Het bestuur kan (een deel) van deze activiteiten delegeren of uitbesteden aan commissies, werkgroepen of anderen die daarvoor verantwoording afleggen aan het bestuur.

Hieronder kun je kennismaken met ons huidige bestuur.

Voorzitter

Ik ben Lars, en speel nu 11 jaar Ultimate Frisbee bij Gronical Dizziness. Ik ben in de jeugd begonnen en ben blijven hangen bij de vereniging. Ondertussen ben ik doorgegroeid tot trainer en voorzitter van deze mooie vereniging, waar naast sporten ook ontzettend veel vriendschappen worden gesloten. Naast spelen met GD, mag ik Nederland al sinds 2014 vertegenwoordigen op verschillende EK's en WK's over de gehele wereld. Als voorzitter en trainer ben ik trots op de cultuur, vriendschappen, sportiviteit en clubgevoel bij Gronical Dizziness.

Secretaris

Mijn naam is Michelle en ik ben 23 jaar oud. Sinds 2018 frisbee ik met veel plezier bij Gronical Dizziness. Toen ik twee jaar lid was van de vereniging vond ik het wel tijd om mij te gaan inzetten voor deze geweldige club. Sindsdien ben ik onderdeel van het bestuur en ben ik nu met veel plezier de secretaris van deze club. Naast dat ik frisbee, ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter, die houdt van lekker eten en drinken, gezelligheid met vrienden en familie, bordspellen spelen, maar ook haar rust vindt in het lezen van een boek. Verder sta ik bekend als een echte theeleut, met ontzettend veel verschillende soorten thee. Een kopje thee is dan ook voor mij echt een geluksmomentje. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op het veld!

Penningmeester

Hallo, mijn naam is Maya! Ik begon met Ultimate Frisbee in 2021 toen ik verhuisde naar deze prachtige stad, Groningen.

Toen ik opgroeide, hield ik ervan om de prachtige natuur van mijn vaderland, Nieuw-Zeeland, te verkennen. Zwemmen in de oceaan, wandelen door de wilde wildernis en chillen op het strand. Tegenwoordig vind je me schilderend in het atelier, schaatsend door de stad, met vrienden en het beste van alles, in het park een frisbee gooien. 

In 2023 ben ik aan de slag gegaan als penningmeester in het bestuur van Gronical Dizziness. Ik zie je graag op het veld! :)

Competitiesecretaris

Stukje Kyra

Algemeen bestuurslid (Extern)

Stukje Dylan

Algemeen bestuurslid (Intern)

Ik ben Amber Hansma (2003). Voor GD ben ik algemeen bestuurslid intern sinds 2022.

Sinds 2016 ben ik begonnen met frisbeeën bij GD, maar aangezien ik uit een frisbee familie kom ben ik met de frisbee in de wieg gelegd. Ik heb sinds 2016 drie toernooien met het Nederlandse jeugdteam gespeeld, en hoop dit voort te kunnen zetten bij de volwassenen.

Naast het veld ben ik ook een aantal keer per week in de sportschool en ben ik altijd in voor sportieve activiteiten.

Verder ga ik beginnen met een studie ergotherapie, en hoop hiermee uiteindelijk sport, gezondheid en psychologie te kunnen combineren in het werkende leven. Hiernaast hou ik van lekker eten(koken), films/series kijken, reizen en andere gezellige activiteiten met vrienden.

Lid worden of heb je een vraag?